GASTVROUW SERVICE

Een ervaren en professionele gastvrouw is het puntje op de í bij elk evenement. Een belangrijke en vaak onmisbare schakel in het geheel. Ze behoudt overzicht en voorziet in een stukje extra service naar u en uw gasten. Zij zorgt voor een professionele ontvangst en voorziet naar wens in ad-hoc zaken zoals een hotel, diner, VIP-plaatsen tijdens een show, after party en chauffeursdiensten.

Onze event host verstaat haar vak. Ze is representatief, sociaal vaardig, flexibel en klant- en servicegericht. Onthaalt uw bezoekers hartelijk en gastvriendelijk en is snel en accuraat in het afhandelen van zaken. Ze geeft informatie en biedt ondersteuning op basis van uw  behoefte. Het is overduidelijk dat ze plezier heeft in haar werk en zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Kortom, een uitnodigend aanspreekpunt voor uw gasten en spin in het web.

Een  gastvrouw van de FeestFormule neemt de ‘look & feel’ aan van uw organisatie. Ze is uw visitekaartje en verlengstuk. Als ervaren hospitalty host weet ze als geen ander wat van haar verwacht wordt. Daarnaast denkt ze graag met u mee. U kunt onze gastvrouw inzetten voor al uw feestelijke zaken en zakelijke evenementen zoals beurzen, om te voorzien in standbemanning, congresbegeleiding, productdemonstraties en cateringservice.

© Copyright - www.defeestformule.nl