TEAMBUILDING

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd al kreeg.“

(Albert Einstein)

Wat wilt u bereiken met uw team? Teambuilding helpt om uw bedrijfsdoelen sneller te bereiken. Samenwerken, communicatie, vertrouwen en leiderschap zijn belangrijke aspecten. Bepaal uw doelen die u wilt bereiken met uw team en verandering van gedrag binnen dit team zal de samenwerking intensiveren.

Samenwerken is het meest gewenste doel voor teambuilding. In eerste instantie willen we weten hoe de huidige teamsamenstelling is. Is het een bestaand team of is er na een reorganisatie een nieuw team samengesteld?

Communicatie is essentieel binnen een team en uw bedrijf. Verbaal, non verbaal, lichaamstaal en feedback. Wat speelt er in uw team? Onze persoonlijke communicatietrainster gaat met het team aan de slag met als einddoel helder en open met elkaar te communiceren en barrières weg te nemen.

Vertrouwen is cruciaal binnen een team! Herken ieders kernkwaliteiten. Hierdoor komt er meer begrip voor elkaar en het vertrouwen zal groeien.

Leiderschap. Wat voor type leider zoekt u en past deze ook in uw organisatie? Door middel van praktijkopdrachten en rollenspel wordt een leider snel zichtbaar.

Activiteiten die we in het kader van teambuilding voor u kunnen organiseren zijn bijvoorbeeld: zeilen, dropping, stormbaan, samen koken, wie is de mol, tv workshop, strandactiviteiten, sloepentocht, paardenrennen, rally rijden, golf-clinic en GPS-tours.

© Copyright - www.defeestformule.nl